Як привітати з іменинами своїх знайомих?

Улюблене свято дітей та дорослих – день народження. Але, як відомо, воно буває лише раз на рік, причому час народження вибрати заздалегідь ніхто не може. Комусь пощастило народитися влітку і можна відзначати день народження на березі річки чи на дачі, із фруктами, шашликами та танцями під місяцем, а ось зимовим іменинникам пощастило менше – на вулиці довго не погуляєш.

Тому можливість обрати друге іменинне свято у відповідний час припаде до душі кожному, треба тільки підібрати відповідний день та завести нову традицію. Для цього вам знадобиться календар іменин та християнське ім’я.

Як розповідає джерело http://page.if.ua/article/299/, іменини за православним календарем можуть бути кілька разів на рік для кожного імені. Справа в тому, що вдень іменин називають реальний день народження того чи іншого святого. Наприклад, 21 січня народилася свята Василіса Єгипетська, а 4 липня Преподобна Василісса, всього ж у Василіс 8 іменин на рік. Це означає, що у християнському календарі є 8 днів пам’яті святих на ім’я Василісса (у церковному календарі ім’я Василіса пишеться з двома літерами «с»).

Василиса, яка народилася взимку, цілком може вибрати для своїх іменин 4 липня і щороку влітку відзначати своє свято, збираючи гостей на дачі. Красива сімейна традиція відзначати іменини – додатковий привід зібрати близьких під одним дахом, поділитись новинами та провести час разом.

Якщо ж ви хочете зробити людині приємне, знайдіть дні іменин, які відзначаються для його імені та позначте найближчі. У потрібний день відправте електронною поштою або в чат WhatsApp красиву картинку з привітанням, принесіть радість.